Home

ERGO Industrial – onderdeel van het Duitse ERGO Group – biedt op maat gesneden verzekeringsoplossingen voor de industrie.

Bij ERGO Industrial geloven we sterk in het opbouwen van duurzame relaties en daarom streven we naar het winnen van het vertrouwen van klanten en makelaars. ERGO Industrial is een ervaren en betrouwbare partner. We profiteren van de langjarige know-how van ERGO Versicherung AG, die tot midden 2010 Victoria Versicherung heette en al meer dan 150 jaar industriële klanten verzekert. Met een premium inkomen van 3,9 miljard Euro in 2021 is ERGO Versicherung AG de risicodrager van ERGO Industrial.

De financiële kracht en zekerheid van ERGO Versicherung heeft het label “very strong“ (AA-) toegekend gekregen door de rating agency Standard & Poor‘s. Deze beoordeling is niet uitsluitend het resultaat van onze sterke kapitaal positie maar is ook het gevolg van onze vooruitziende blik op het gebied van risk management. Onze financiële kracht is het fundament van onze ruime en stabiele underwriting capaciteit. ERGO Industrial kan dus beschouwd worden als een partner voor de lange termijn.

ERGO Group is onderdeel van Munich Re, één van ‘s werelds meest vooraanstaande herverzekeraars en risicodragers.

A rating is an opinion of an insurer’s financial strength; it is not a recommendation of an insurer’s products. Information on the most current rating is available at www.standardandpoors.com.

Expertise en financiële stabiliteit

In Nederland profiteren we van ERGO’s reputatie, expertise en competenties die de kern vormen van de langjarige betrekkingen met grote ondernemingen. Dankzij gevestigde underwriting capabiliteiten, onze oplossingsgerichte aanpak evenals onze expertise met betrekking tot schadebehandeling op het gebied van industrieverzekering, wordt ERGO als een betrouwbare verzekeraar gezien door ongeveer 80 procent van de Duitse ondernemingen in de Global 500. Een veelvoud van deze bedrijven zijn al meer dan decennium klant van ERGO. Onze focus ligt op het bouwen van duurzame relaties. Onze klanten profiteren van ERGO’s snelle handelingssnelheid alsmede onze ervaren underwriters en claims experts. Verder zijn wij als gevolg van onze aanzienlijke tekencapaciteit in staat om significante posities op lokale en internationale programma’s in te nemen.

Focus op de lange termijn

Zoals gezegd geloven wij sterk in het bouwen van duurzame relaties. Dit streven zet ons ertoe het vertrouwen van makelaars en klanten te verdienen. Het decennia lange beoordelen van risico’s in combinatie met  onze ervaring geeft zekerheid en vertrouwen.

Flexibele, lokale partner

Bij ERGO geloven wij dat flexibiliteit en reactiesnelheid de mate van succes zullen bepalen in de dynamische markten waarin wij actief zijn.  Wij beseffen dat wendbaarheid vereist is in een omgeving waar snelle beslissingen bepalend zijn. Wij worden graag uw betrouwbare partner die oplossingen kan leveren op zowel lokaal als internationaal niveau.

Miedema

Sytze Miedema

Head of Branch Office The Netherlands
Hoofd Aansprakelijkheid Nederland

Tel +31 20 820-0062